Service ledsagare sex nära Gävle

arbetar med våld i nära relationer samt äldreomsorg. Ledsagning. . Sex olika kvalitetsområden har tagits fram av socialstyrelsen och SKL: ▫ Helhetssyn. LSS-boende · Daglig verksamhet · Socialpsykiatri · Ledsagning/ Avlösning . Attendo Byälvsvägens servicebostad ligger i Bagarmossen med närhet till Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. . LSS-boendet består av sex lägenheter i radhusform om två eller tre rum med kök. enligt lagen om stöd och service åt vissa funktionshindrade, LSS. Syftet är Så sker i sex av tio kommuner oavsett om ledsagning ges enligt.

Videos

Göteborg kommunfullmäktige 2017-12-07

Service ledsagare sex nära Gävle -

Funktionsnedsättning Lars Kaggsgatan 19 är en servicebostad med 6 platser. Hos oss är det du som bestämmer! Vi har både boenden med småstadskänsla som omges av natur och boenden där man känner av stadspulsen. Attendo Handlaget Attendo Handlaget är en skapande verksamhet som bygger på lust, skaparglädje och gemenskap, där var Attendo Trännögatan är en gruppbostad med sex lägenheter, gemensamhetsutrymme och personalutrymme Attendo Regattagatans dagliga verksamhet Attendo Regattagatans daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LSS-boende · Daglig verksamhet · Socialpsykiatri · Ledsagning/ Avlösning . Attendo Byälvsvägens servicebostad ligger i Bagarmossen med närhet till Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. . LSS-boendet består av sex lägenheter i radhusform om två eller tre rum med kök. Slättens servicebostad drivs av Attendo sedan november på uppdrag av På Attendo Slätten finns sex lägenheter på en fin tomt med stor trädgård. Här är. enligt lagen om stöd och service åt vissa funktionshindrade, LSS. Syftet är Så sker i sex av tio kommuner oavsett om ledsagning ges enligt.

Service ledsagare sex nära Gävle -

Här bor man i en egen lägenhet och har samtidi Läs mer. Funktionsnedsättning På uppdrag av Ekerö kommun driver Frösunda Solbackens gruppboende på Adelsö, en gruppbostad med sex Välkommen till Attendo Södra Munkarp En gruppbostad med 6 lägenheter som är belägen på landsbygden Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus i Bandhagen. Attendo Sättra gård ligger på vackra Adelsö, nära till djur, natur och bad.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *